Обговорення користувача:Usik64/2011-І кв

Матеріал з Файна Меморії
Перейти до навігації Перейти до пошуку

тролінг москалів[ред.]

Мало того, що ти живиш мертву меморію, відволікаючи користувачів від Драматики, ти ще й статтю про тролінг москалів звідти переніс. Чого ти домагаєшся? Драматика все одно буде жива, а твої статті тут будуть добіса нікому нікому не треба. Єдине що ти робиш, це сповільнюєш цей процес. А можеш пришвидшити розвиток Драматики, пославши добіса меморію. І тебе з різдвом.

1. На анонімні писульки не відповідатиму
2. Писатиму поки і там. і там
3. статтю про тролінг москалів спочатку відредагував, потім переніс - святе діло, хай тут теж тролять, лайна на вентилятор, та ще й для москалів - не жаль! --Usik64 17:51, 13 січня 2011 (EET)

не мематичні статті[ред.]

  • Скажіть будь ласка, а чому ви пишете сюди абсолютно не мематичні статті не відомо про що. Хіба вас не влаштовують статті на Драматиці? Нащо тут смітити?
{{#if:|
Файна Меморія — інтернет-енциклопедія, створена для лулзів. Канонічно вважається, що Файна Меморія - це енциклопедія інтернет-мемів. Звісно, так воно і було... на стадії ідеї...Мета Меморії - дати людям по-новому подивитися на цей світ і на речі, що їх оточують.
{{#if:|

— {{#if:|, {{{4}}}}}

}}}}

{{#ifeq:Usik64/2011-І кв|Гайдлайнс|}} Головна

Отак і я - і про СВІТ, і про РЕЧІ, що оточують... А меми - дуже вузький профіль. Меми створюють люди, коли одне і те ж поняття багаторазово калькується всередині певної спільноти. Гляньте Луркморе.ру - вони молодці, давно вийшли за рамки тупо-інтернет-мемів, від того - і кількість статей, і лулзи --Usik64 21:48, 17 січня 2011 (EET)

Образодошка[ред.]

Я все розумію, але вигадувати нащо? Де пруфлінки? Образодошка — це шо?
ImageBoard - образодошка, як Хот-Дог - гарячий собака - просто для лулзів

Семён Саемперсунов, 19:59 17.12.2008: — здравствуйте Гоблин. как вы думаете: чем вызвано негативное отношение к вам на анонимных имейджбордах? Гоблин: — Я места скопления малолетних дегенератов не посещаю, ответить не могу.


Имиджборд (имиджборда, от англ. imageboard, букв. «доска с картинками») — разновидность сетевого форума, отличающаяся большими возможностями по прикреплению к сообщениям картинок. Как правило, имиджборды построены по одинаковой схеме и состоят из нескольких тематических разделов (или досок), в которых содержатся треды, состоящие из постов от разных пользователей. Пользователи имиджборд, как правило, избавлены от необходимости регистрироваться и поэтому анонимны (не обязательно, существуют трипкоды и другие методы идентификации постов одного человека).--Usik64 22:31, 17 січня 2011 (EET) http://lurkmore.ru/Имиджборд

  • Іміджборди - серйозна безлулзова стаття; для чого збивати стиль автора?
  • В Україні пишуть і так: нанотехнології, і - рідше - так: нанотехнолоґії, цей хитрожопий правопис не я придумав, але він існує
  • В самій статті про Київ не можна було написати? - Не можна, бо статтю будуть редагувати, і вона буде важка, як, скажімо, Вона, отут - http://dramatica.org.ua/Вона,- а так я передбачаю одразу на перспективу підстатті в одній категорії. Дійдуть руки - напишу, може, хто раніше напише?
  • Взагалі стиль багатьох ваших статей скоріш нагадує Інциклопендії - це добре, чи погано? --Usik64 12:56, 18 січня 2011 (EET)
  1. Я не про правопис, а про назву статті, слово має бути одне.
  2. Стаття має називатись Історія Києва. Слеш вказує на те, що це не повноцінна стаття, а архів.
  3. Такий стиль добрий для Іпедії, але не для ФМ, тут головне факти, потім лузли, абсурд і політ фантазії зайві.


Про Драматику[ред.]

З чого це раптом ти сюди статті переміщуєш?

А чом це раптом кого мав колихати?



  • Без питань, колєго! Віжки в руки - і - ВЙО!! Редагуєм, редагуєм, і редагуєм.
  • Абсурду мінімум - даю по можливості пруфлінк.
  • Ібо dast ist не галімий бложик, а луркмоар - кожен естет чеше репу, і пише щось своє - розумне, добре, вічне... Чи ж я проти? Бо поки враження, що народу більш до душі срачі з приводу, аніж написання і редагування статей, імхо --Usik64 18:22, 18 січня 2011 (EET)

Чи можна змінити заголовок - назву статті?[ред.]

До речі, підкажіть, хто знає - ЯК змінити заголовок вже написаної статті, не вирізаючи редагування і не створюючи нову статтю? --Usik64 20:06, 18 січня 2011 (EET)

Інциклопедія[ред.]

Сервер наш знову здох. Звісно ж, задавајте питання, коли такі є. Я посилання залишив на стор/обг в Інциклопедії, бо то міј основниј проект. Я набагато частіше буваю там, ніж тут. Можете задавати питання. --

Помилка створення мініатюри: Не вдалося зберегти мініатюру до місця призначення

 Vox 00:16, 18 лютого 2011 (EET)


Вилучення[ред.]

Деякі ваші статті поставлені на вилучення. Якщо ви проти, прошу взяти участь у дискусії. --Deimos обг 23:16, 25 лютого 2011 (EET)


Дякую, вже взяв...

Лише одне прохання: якщо народ вбачає можливість редаґування БЕЗ вилучення - максимально це використовуйте. В Меморії катастрофічно мало статей.

Є старий принцип: "Заперечуєш? - Пропонуй!" Себто, вирішив випиляти одну тему - запропонуй дві взамін, кинь схему, план - народ підтягнеться, і допиляє.

Просто врупити бензопилку, хай і саму хорошу - хоч "Штіль", хоч "Хускварну" - це файно, але ліс виросте лише через 30-40 років, а це покоління.

Дякую за розуміння --Usik64 13:26, 26 лютого 2011 (EET)

Одна справа, якщо лежить безформенний пластилін, і тобі кажуть зліпити з нього діда мороза, зовсім інша - коли тобі дають склянку сечі і просять приготувати каву. Сподіваюся, ви мене зрозуміли. Я й так намагаюся якомого толерантніше бути.
До речі, ця і ця статті будуть видалені без обговорення, рятуй, якщо тобі вони цінні. --Deimos обг 14:13, 26 лютого 2011 (EET)

Deimos обге, ці статті мають бути цінні насамперед адмінству проекту. Проект по коліно в срачах, і 0,00001% ККД - а це занепад. Причина - в отому сепаратизмі дурнуватому, який Ви поспішаєте випилити.

Мені до СС. Ви би краще знайшли (чи написали) на проекті достойну статтю - і написали: народ, писати слід десь так. Ви самі писали: ідеологією проекту ніц хто займається. Так не можна. Чим будувати хату - хоча б на шматі туалетного паперу слід дати ескіза: що я хочу отримати в кінці. А так у Вас - план Барбаросси - три групи армій у три різні боки, а там - авось - допиляєм дальньою авіацією, якої у нас ще поки нема...--Usik64 23:02, 26 лютого 2011 (EET)

Трохи про критику[ред.]

Будь-яка юрба - це стадо, у тому числі 224,3 дописувачі ФМ. Але кожен окремо - особистість. Мене десь колись похвалила якась невідома тьолка - всьо, крила ростуть, статті пишуться... З другого боку - в гівно раз...два...три - і усьо, підрізали крильця.

Deimosе, до чого веду? Свої помилки треба аналізувати, і старатися їх бороти в собі. Це важко - бо я ж самий класний, а мене всі зайобують. Так от - Ви пару раз вилізли нал юрбою - стався розкол. Пів-кози, тьфу, бля", пів-юрби зригнула на Драматику. Хто виграв? Метастази - досьогодні. Два луркмора кастрованих, а міг би бути один повноцінний. І Ви повторюєте те ж саме. Читайте аксіому ЮДҐ. Так, це стьоб. Але - це правда, чиста, як сльоза немовляти. Людина не любе, коли її сварять. Людина любе, коли її хвалять. Будь-яка - хоч дівчинка у 3 класі, хоч пенсіонер в селі на дачі на власній грядці.

Не треба газувати. Покажіть приклад. Напишіть приклад. І далі: "Дєлай, как я, дєлай лучше, чем я". Вийнявши банхаммера, чи гівномета, чи бензопилку - Ви розшугаєте тих трохи, хто лишився, а нові не прийдуть, бо НЕ БУДЕ НА ЩО ЙТИ!

Я на цю тему більше не пишу, ОК? --Usik64 23:18, 26 лютого 2011 (EET)


На даній сторінці - архів обговорень станом на 22 березня 2011 року --Цеј користувач — простий рядовий дописувач МеморіїUsik64 12:50, 22 березня 2011 (EET)